ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا
سرخط خبرها

ادامه وضع تعرفه‌ از سوی ترامپ | رهبران جهان چه می‌گویند؟

  • کد خبر: ۳۲۴۵۶۳
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
ادامه وضع تعرفه‌ از سوی ترامپ | رهبران جهان چه می‌گویند؟
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: تعرفه پایه ۱۰ درصدی بر تمام واردات به آمریکا و تعرفه‌های بالاتری برای برخی از بزرگترین شرکای تجاری این کشور وضع خواهد کرد که با واکنش‌هایی از سوی رهبران و دولت‌های سراسر جهان مواجه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ نرخ جدید تعرفه جهانی ۱۰ درصدی خود را بر روی کالا‌های شرکای تجاری برتر، کانادا و مکزیک اعمال نمی‌کند، در حالی که دستور قبلی او برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر بسیاری از کالا‌های دو کشور به دلیل کنترل مرز‌ها و مسائل مربوط به قاچاق فنتانیل همچنان به قوت خود باقی مانده است.

پایگاه خبری اینوست گزارش کرد، پس از آنکه دونالد ترامپ از جزئیات تعرفه‌های جدید خود علیه کشور‌های دوست و دشمن واشنگتن رونمایی کرد، دولت‌های مختلف به سرعت به آن واکنش نشان دادند.

تعرفه‌های جدید ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه‌های جهانی بر کل جهان، از جمله اتحادیه اروپا، ضربه بزرگی به اقتصاد جهانی وارد خواهد کرد. بی‌اطمینانی تشدید و باعث افزایش حمایت‌گرایی بیشتر خواهد شد. اکنون در حال نهایی کردن اولین بسته اقدامات متقابل در پاسخ به تعرفه‌های فولادی همچنین آماده شدن برای اقدامات متقابل بیشتر هستیم تا در صورت شکست مذاکرات، از منافع و تجارت خود محافظت کنیم.

چین قاطعانه با وضع این تعرفه‌ها مخالف است و اقدامات متقابلی را برای حفظ حقوق و منافع خود انجام خواهد داد. در جنگ‌های تجاری هیچ برنده‌ای و هیچ راهی برای حمایت‌گرایی وجود ندارد. چین از آمریکا می‌خواهد که فورا تعرفه‌های یکجانبه را لغو و به درستی اختلافات با شرکای تجاری خود را از طریق گفت‌و‌گو در شرایط برابر حل کند.

ژاپن، کشوری است که بیشترین سرمایه‌گذاری در آمریکا را دارد، نخست‌وزیر ژاپن گفت: اگر اعمال تعرفه‌های یکسان برای همه کشور‌ها برای واشنگتن منطقی است ما باید در نظر بگیریم که چه چیزی برای منافع ملی ژاپن بهترین است و همه موارد را در نظر می‌گیریم تا موثرترین واکنش را نشان دهیم.

ترامپ برخی از عناصر مهم روابط تجاری بین کانادا وآمریکا را حفظ کرده است، اما تعرفه‌های فنتانیل همچنان پابرجا هستند، همانطور که تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم همچنان باقی مانده‌اند. ما با اقدامات متقابل با این تعرفه‌ها مبارزه می‌کنیم، از کارگران خود محافظت می‌کنیم و قوی‌ترین اقتصاد گروه هفت را می‌سازیم.

دولت برزیل از تصمیم دولت آمریکای شمالی در دوم آوریل، برای اعمال تعرفه‌های اضافی حداکثر ۱۰ درصدی بر تمامی کالا‌های صادراتی برزیل به آن کشور، متاسف است. دولت برزیل در حال ارزیابی تمامی اقدامات ممکن برای اطمینان از تعامل متقابل در تجارت دوجانبه، ازجمله توسل به سازمان تجارت جهانی برای دفاع از منافع مشروع ملی است.

تعرفه‌های دولت آمریکا هیچ مبنای منطقی ندارد و بر خلاف اساس شراکت دو کشور است. این اقدام یک دوست نیست؛ تصمیم آمریکا به عدم اطمینان در اقتصاد جهانی می‌افزاید و هزینه‌ها را برای خانواده‌های آمریکایی افزایش می‌دهد.

از آنجایی که جنگ تجاری جهانی به واقعیت تبدیل شده است، دولت باید تمام توان خود را برای غلبه بر بحران تجاری به کار گیرد.

منافع نیوزیلند در جهانی که تجارت آزادانه جریان دارد به بهترین وجه تامین می‌شود، روابط دوجانبه نیوزیلند با آمریکا همچنان قوی است. ما با دولت آمریکا صحبت خواهیم کرد تا اطلاعات بیشتری به دست آوریم تا درک بهتری از این مورد داشته باشیم.

اسپانیا از شرکت‌ها و کارگران خود محافظت خواهد کرد و به یک جهان باز متعهد باقی خواهد ماند.

ما خواهان موانع تجاری در حال رشد نیستیم. ما جنگ تجاری نمی‌خواهیم، ما می‌خواهیم راه بازگشت به مسیر تجارت و همکاری با آمریکا را پیدا کنیم تا مردم در کشور‌های ما از زندگی بهتری برخوردار شوند.

شورای فدرال به سرعت گام‌های بعدی را تعیین خواهد کرد. منافع اقتصادی بلندمدت کشور در اولویت و پایبندی به قوانین بین‌المللی و تجارت آزاد همچنان ارزش‌های اصلی است.

تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه‌های ۲۰ درصدی بر واردات از سراسر اتحادیه اروپا بسیار تاسف‌بار است. من معتقدم که تعرفه‌ها به نفع هیچ کس نیست. اولویت من و دولتم، حفاظت از مشاغل ایرلند و اقتصاد این کشور است.

ما تمام تلاش خود را برای دستیابی به توافق با آمریکا، با هدف اجتناب از جنگ تجاری که به ناچار غرب را به نفع سایر بازیگران جهانی تضعیف می‌کند، انجام خواهیم داد.

برای دوستان آمریکایی ما، امروز، «روز آزادی» نیست، «روز خشم» است. تعرفه‌های دونالد ترامپ از تجارت منصفانه دفاع نمی‌کند؛ آنها از ترس به آن حمله می‌کنند و به هر دو طرف آتلانتیک آسیب می‌رسانند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->